top of page

3D consult

assess.jpg
3 ACCESS REMOTELY.jpg

Heb je bijkomende vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of Whatsapp, of even langs te komen. Een afspraak kan je maken via e-mail, Whatsapp of telefonisch.

Dr. Den Hondt en Dr. Wilssens startten recent met het gebruik van 3D software om het resultaat van een eventuele ingreep te simuleren. Deze techniek wordt het meest frequent toegepast voor het simuleren van een borstvergroting. Hoewel dit een simulatie is, en het uiteindelijke resultaat hiervan kan afwijken, levert ze belangrijke informatie om na te gaan of een bepaald volume bij jouw lichaam past, een natuurlijk resultaat geeft, etc.

Laat je scannen door jouw arts, of start van thuis uit

Om een 3D beeld te genereren, kan je ofwel tijdens de raadpleging worden gescand, of kan je thuis beginnen door drie foto's van jezelf te uploaden. Tijdens de raadpleging kan jouw 3D beeld gewijzigd worden door de arts, en kan je de resultaten bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

3D visualiseren

Binnen enkele seconden is jouw 3D model gegenereerd en kan de arts de door jou gewenste procedure simuleren. 

Toegang tot jouw 3D beelden op afstand

Aan het einde van de raadpleging kan jouw arts je toegang geven zodat je jouw gesimuleerde 3D beelden thuis op jouw eigen apparaat kunt bekijken, en zo gewenst kunt delen met naasten.

Heb je een vraag?

Dr. Margot Den Hondt

drdenhondt@surgicart.be

Campus Maas en Kempen

Diestersteenweg 425

3680 Maaseik

Ziekenhuis Oost-Limburg

Campus Sint-Jan

Schiepse Bos 6

3600 Genk

Dr. Nicholas Wilssens  

drwilssens@surgicart.be

Sint-Trudo Ziekenhuis

Diestersteenweg 100

3800 Sint-Truiden

Medpoint - Essance

Tongersesteenweg 100

3800 Sint-Truiden

bottom of page