top of page

Huidtumoren

Hier vind je een overzicht van de ingrepen die Dr. Margot Den Hondt en Dr. Nicholas Wilssens uitvoeren m.b.t. huidkankerJe bent steeds welkom om ons te contacteren als je een vraag hebt over een behandeling, ook als ze hieronder niet wordt weergegeven. We bekijken samen of we je verder kunnen helpen.

Veel succes met jouw zoektocht en misschien tot binnenkort!

BCC

[basocellulair carcinoom / carcinoma, baso, ...]

Een BCC is een vorm van huidkanker die normaliter niet uitzaait, maar wel lokaal kan groeien. Als plastisch chirurg staan wij in voor de excisie en reconstructie, meestal na doorverwijzing door de dermatoloog of MOC-vergadering. 

SCC

[spinocellulair carcinoom / carcinoma, spino, plaveiselcel carcinoom, PCC, morbus Bowen, SCC in situ, aktinische keratose, ...]

Een SCC is een vorm van huidkanker die kan uitzaaien. De behandeling is multidisciplinair. Als plastisch chirurg staan wij in voor de excisie en reconstructie, meestal na doorverwijzing door de dermatoloog of MOC-vergadering.

MELANOOM

[melanoma, maligne melanoom, lentigo maligna, melanoma in situ, sentinel klier biopsie, schildwacht lymfeklier, ...]

Een melanoom is een vorm van huidkanker die kan uitzaaien. De behandeling is multidisciplinair. Als plastisch chirurg staan wij in voor de (brede) excisie, reconstructie en biopsie van de sentinel klier, meestal na doorverwijzing door de dermatoloog of MOC-vergadering.

Heb je een vraag?

Dr. Margot Den Hondt

drdenhondt@surgicart.be

Campus Maas en Kempen

Diestersteenweg 425

3680 Maaseik

Ziekenhuis Oost-Limburg

Campus Sint-Jan

Schiepse Bos 6

3600 Genk

Dr. Nicholas Wilssens  

drwilssens@surgicart.be

Sint-Trudo Ziekenhuis

Diestersteenweg 100

3800 Sint-Truiden

Medpoint - Essance

Tongersesteenweg 100

3800 Sint-Truiden

bottom of page